Header Ads

ad

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου 2016 διεξήχθησαν στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, οι Χειμερινοί αγώνες Κατηγοριών της Νότιας Ελλάδας, με τη συμμετοχή 292 αθλητών/τριών από 15 Σωματεία.
Με έξι (6) κολυμβητές/τριες συμμετείχε στη διοργάνωση το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης του Ομίλου μας, που με τις επιδόσεις που πέτυχαν, τη βελτίωση των ατομικών τους ορίων και τα μετάλλια που κέρδισαν, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον και ευχαρίστησαν την προπονήτριά τους ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Μαρία.
Αναλυτικότερα πολύ καλή ήταν η παρουσία του ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Φίλλιπου-Μάξιμου, που στην πρώτη του συμμετοχή σε χειμερινούς αγώνες κέρδισε δύο μετάλλια καθώς ήρθε 2ος στα 100μ Διπλά Πέδιλα και 3ος στα 200μ Διπλά Πέδιλα της Κατηγορίας Παίδων. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο ΣΑΛΕΜΗΣ Γεώργιος κατακτώντας την 5η θέση στα 100μ και στα 200μ και την 6η θέση στα 50μ Διπλά Πέδιλα. Θέσεις στην οκτάδα κατάκτησαν: Η ΔΟΥΝΑ Ευτυχία τερματίζοντας 7η στα 100μ υποβρύχιο, στην κατηγορία Νεανίδων, και Η ΡΑΝΤΟΪΚΟΒΙΤΣ Μαρία, στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες 7η στα 100μ επιφάνειας στην κατηγορία Γυναικών.
Εντυπωσίασαν και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον τους, οι μικροί αθλητές του Τμήματος που συμμετείχαν στην κατηγορία Προαγωνιστικών και συγκεκριμένα: Η ΡΑΝΤΟΪΚΟΒΙΤΣ Τριανταφυλλιά, με πολύ καλές επιδόσεις κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια, τόσο στα 50μ όσο και στα 200μ επιφάνειας και Ο ΠΡΙΟΝΑΣ Δημήτριος κατετάγη 3ος στα 50μ Διπλά Πέδιλα και 4ος στα 100μ και στα 200μ Επιφάνειας.
Εκπληκτική και η παρουσία των δύο αθλητών που προπονούνται με την ομάδα μας, αλλά κολυμπάνε για τον Όμιλο του Ποσειδώνα Ληξουρίου καθώς ο ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Ιωάννης στην κατηγορία Παμπαίδων Α και ο ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Αναστάσιος στην Προαγωνιστική κατηγορία κατέκτησαν από τρεις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα που μετείχαν.