Header Ads

ad

Αλέξης: «Μένει να κατασκευαστεί κολυμβητήριο στο Αλιβέρι»

Ο προπονητής του Ν.Ο. Αλιβερίου, Προκόπης Αλέξης μίλησε στο pisina.net για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, κάνοντας το απόλυτο και στις εννέα κατηγορίες, αλλά και για το γεγονός ότι το Αλιβέρι πρέπει να αποκτήσει κολυμβητήριο. Τέλος ευχαρίστησε τους πάντες που συνέβαλαν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η φετινή επιτυχία ήταν το επιστέγασμα μιας γεμάτης και δραστήριας φετινής σεζόν του Ν.Ο.Αλιβερίου, η οποία τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το πρωτάθλημα και τις εννέα κατηγορίες. Πράγματι τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στις προπονήσεις αλλά κυρίως στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι. Το παμπεριφερειακό πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας έκλεισε 32 χρόνια πλέον με το Ν.Ο.Αλιβερίου να δίνει το παρών κάθε χρόνο έχοντας πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια,κρατώντας την κολύμβηση και τον Υγρό στίβο σε υψηλό επίπεδο στην περιοχή μας, αποδεικνύοντας την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα του συλλόγου όπως και των αθλητών του».

Για το κολυμβητήριο που τόσο χρειάζεται η περιοχή: «Για τον Ν.Ο.Αλιβερίου δεν μένει κάτι άλλο παρά να κατασκευαστεί το κολυμβητήριο το οποίο θα δώσει άλλη προοπτική στους αθλητές και τον σύλλογο».

Ευχαρίστησε τους αθλητές του και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά: «Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και να δώσω τα συγχαρητήρια μου και μέσα από το φιλόξενο site σας για τις επιτυχίες τους και να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά».

Επίσης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. και φυσικά την Πρόεδρο Δήμητρα Ράπτη: «Συγχαρητήρια και σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκαν στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, όπου συνεργαστήκαμε την φετινή σεζόν κ. Κώστα Αγγελέτο, Γιώργο Στουπή , Κώστα Καρατζά. Τέλος την Πρόεδρο κα. Δήμητρα Ράπτη τον έφορο κολύμβησης κ. Κώστα Αγγελέτο και όλα τα μέλη του Δ.Σ., για την βοήθειά τους και την στήριξή τους σε αθλητές και προπονητές».

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας ως pisina.net, δίνοντας βήμα και σε συλλόγους της επαρχίας που στερούνται υποδομών.
pisina.net