Header Ads

ad

ΧΕΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των πανελλήνιων χειμερινών αγώνων κατηγοριών νοτίου Ελλάδας, όπου συμμετείχαν οι καλύτεροι κολυμβητές-τριες από τη νότια χώρα, συμμετείχε με οκτώ αθλητές και μία αθλήτρια,.
Στο πρωτάθλημα, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας είχε δύο αθλητές στην οκτάδα, τον Κατσικαβάλη Παναγιώτη 6ο στα 400 μέτρα ελεύθερο και 7ο στα 1500 μέτρα ελεύθερο στη κατηγορία Παίδων και τον Μόσχο Βασίλη 7ο στα 200 μέτρα Μικτή Ατομική και 8ο στα 200 μέτρα ελεύθερο, στη κατηγορία Παμπαίδων Α΄. Ελπιδοφόρες επιδόσεις πέτυχαν και οι νεότεροι κολυμβητές, οι οποίοι είναι μέλλον της ομάδας.
Στους αγώνες συμμετείχαν και οι: Καρλατήρας Χρήστος, Ζούρος Ιωάννης, Συρογιάννης Αναστάσης, Ξανθόπουλος Γιώργος, Τρίκας Μάριος και Πασσά Παναγιώτα.Επίσης στους αγώνες συμμετείχε και ο πρωταθλητής Ελλάδας και μαθητής της Γ΄ Λυκείου Χατζηαντωνάκης Δημήτρης με ελάχιστες προπονήσεις, δίνοντας όμως τον καλύτερό του εαυτό. Ο Όμιλος, σε μια μεταβατική περίοδο, μετά τη φυγή το καλοκαίρι δύο πρωταθλητών του, ελπίζει βάσιμα σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον με πολλές επιτυχίες, σε όλα τα επίπεδα.