Header Ads

ad

Ρεκόρ και όρια απο τον Α.Κ.Ο.Χαλκίδος στην ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου ο ΑΚΟΧ συμμετείχε στους αγώνες που διοργάνωσε ο Α.Ο.Ωκεανός στο ΟΑΚΑ με την αγωνιστική και προαγωνιστικη του ομάδα.
Η αγωνιστική ομάδα ξεμπέρδεψε από την αρχή με τα όρια συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι δείχνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα απο τις προηγούμενες χρονιές αφού η επίτευξη των ορίων έγινε διαδικασία ρουτίνας. Επίσης τρεις αθλητες ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Αναλυτικά:
Μπουζάλας Γιώργος 3ος 50m και 100m πρόσθιο, 2ος 200m πρόσθιο
Πικραμένος Δημήτρης 2ος 400m ελεύθερο
Κάστας Στέργιος 3ος 50m υπτιο
Συμμετείχαν επίσης με όρια και ρεκόρ: Γιαννάκης Πάολο, Παναγιωτίδης Θεόδωρος, Γερογιάννης Ιωάννης, Βαγγελάτος Χανς, Τωμαδάκης Βασίλειος, Χατζηδημητρίου Κατερίνα, Τόλια Χαρά, Αναστασίου Ραφαέλα.

Για άλλη μια φορά όμως η προαγωνιστική εντυπωσίασε. Με εντυπωσιακούς αγώνες τα μικρα δελφίνια που αποτελούν το μέλλον του ΑΚΟΧ ανέβηκαν 7 φορες στο βαθρο και ξεπέρασαν πολλές φορές τους εαυτούς τους. Αναλυτικα:
Σακλάρας Αντώνης 1ος 200m υπτιο, 2ος 50m υπτιο, 3ος 100m υπτιο
Ανδρέου Νεφέλη 1η 100m ελεύθερο
Βαφίας Βασίλης 2ος 100m ελεύθερο
Μαστρογάλιας Βαγγέλης 2ος 50m πεταλουδα
Χαμζολάρι Άλβιο 2ος 100m ελεύθερο
Συμμετείχαν εντυπωσιαζοντας:
Ντελής Αλέξανδρος, Υφαντής Χρήστος, Λούπου Κωνσταντίνος, Γκάβαλης Γιάννης, Καψάλης Θωμάς, Αγγελάτου Κωνσταντίνα, Δρακουλάκη Ανδρομάχη, Πριόνα Μαρία, Ρενδούμη Χριστιάννα, Πετρογιάννη Δέσποινα, Μάνου Μαρία, Χατζηθεοδώρου Μαρία, Λεγάκη Ευτυχία, Μπειλεκτσίδη Αναστασία.

Με την επίτευξη των ορίων της αγωνιστικής ομάδας ξεκινάει η προετοιμασία των αθλητών για το καλοκαίρι. Με πολυ μεράκι και ηρεμία στις τάξεις της ομάδας ευχομαστε σε ολα τα παιδιά καλη συνέχεια κι ακομα περισσότερες επιτυχίες.












******************************************************************************* text-align: center;">