Header Ads

ad

"40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου Ο Α.Κ.Ο.Χαλκίδας συμμετείχε στους κολυμβητικούς αγώνες "40 Χρόνια Περιστέρι", που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Περιστερίου με τη συμμετοχή τριάντα (30) ομάδων του "κέντρου", με δέκα (10) αθλητές-τριες της προαγωνιστικής ομάδας και 16 αθλητές-τριες. της αγωνιστική.
Η ομάδα κατέκτησε δεκατρία (13) μετάλλια (6 χρυσά-2 ασημένια-5 χάλκινα). Αναλυτικότερα:
Από τους μικρούς, εντυπωσίασαν η Πασσά Παναγιώτα με δύο (2) χρυσά στα 50 και 200 μέτρα ελεύθερο και ένα ασημένιο στα 100 μέτρα ελεύθερο, ο Αγγελόπουλος Μιχάλης με δύο (2) χρυσά στα 100 και 200 μέτρα πρόσθιο, και ο Μόσχος Χρήστος ένα (1) χάλκινο στα 400 μέτρα ελεύθερο στην ηλικία των δώδεκα (12) ετών.
Από τους μεγαλύτερους ο Κατσικαβάλης Παναγιώτης στους Παίδες πήρε ένα χρυσό στα 1500 μέτρα ελεύθερο και ένα χάλκινο στα 200 μέτρα ελεύθερο Παίδων και ο Καρλατήρας Χρήστος ένα χρυσό στα 200 μέτρα πεταλούδα Παίδων.
Επίσης ο Μόσχος Βασίλης στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ κέρδισε τη δεύτερη θέση στα 200 μέτρα ελεύθερο και την τρίτη θέση στα 200 μέτρα Μικτή Ατομική.
Τρίτη θέση πήραν και οι σκυταλοδρομίες 4Χ50 ελεύθερο κορίτσια 11 ετών με τις Ράνου Μαρία, Ράνου Ιωάννα, Πασσά Χαραλαμπία και Τζώρου Ιωάννα και 4Χ50 ΜΟ αγόρια 11 ετών με τους Μόσχο Ιωάννη, Βάχλα Αλέξανδρο, Παπαδήμα Ηλία και Τζώρο Γεώργιο.
Συμμετείχαν επίσης με πολύ καλές επιδόσεις οι: Συρογιάννης Αναστάσιος, Τρίκας Μάριος, Ξανθόπουλος Γιώργος, Χονδρός Χρήστος, Αναστασίου Δημήτρης, Μαραθωνίτης Σπύρος, Ζούνης Γιώργος, Συρογιάννη Αθανασία, Γιαννάκη Αγαθή, Παπαδήμα Μυρτώ, Τάκος Δημήτρης.
Η προετοιμασία των αθλητών ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει τον Ιούλιο, συνεχίζεται με τους επόμενους αγώνες που είναι το 7ο Κύπελλο Ευρίπου στις 11 και 12 Ιουνίου, που διοργανώνουμε στο κολυμβητήριο της πόλης για άλλη μία χρονιά.



ΔΣ ΑΚΟΧ