Header Ads

ad

AKOX: Tελετή λήξης των μαθημάτων της πισίνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΟΧ
 Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της πόλης μας, με τη βοήθεια του νεοσύστατου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων του Ομίλου μας, η καθιερωμένη τελετή λήξης των μαθημάτων της πισίνας για τη φετινή χρονιά.

Οι λιλιπούτειοι κολυμβητές-τριες του Ομίλου μας, αγωνιζόμενοι μπροστά σε πλήθος κόσμου που τους ενθάρρυνε με το χειροκρότημά του, έδειξαν την πρόοδο που έχουν κάνει στα πρώτα τους "βήματα" στην πισίνα. Στη συνέχεια τους απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στην κολυμβητική ημερίδα, τους δόθηκαν καπελάκια με το λογότυπο του Ομίλου, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τους προσφέρθηκαν παγωτά και χυμοί για να δροσιστούν.

Με τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς το ΔΣ του Ομίλου μας, θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τη Διοίκηση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, την κυρία Ζλακώνη Λίλιαν και τον κύριο Γεραντώνη Γεώργιο, για την παραχώρηση της πισίνας, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Επίσης να χαιρετίσουμε τη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, αναγνωρίζοντας τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για να παραμείνει ανοιχτό το κολυμβητήριο και τονίζοντας ότι θα μας έχουν δίπλα τους και τη νέα χρονιά, αρωγούς σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας της πισίνας.

Αφού ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας για την προσφορά τους, τη φετινή χρονιά, ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές-τριες του Ομίλου ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με πολύ ξεκούραση και ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με μεγάλη όρεξη για τη νέα χρονιά.