Header Ads

ad

9ο Κύπελο Ευρίπου - Προκήρυξη Αγώνων

ΧΑΛΚΙΔΑ 20 - 21/04/2013
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, διοργανώνει το 9ο Κύπελλο Ευρίπου, κολυμβητική συνάντηση αθλητών αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών. Με την παρούσα σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στην ανοικτή πισίνα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Χαλκίδας, 50 μέτρων με 8 διαδρομές και θερμοκρασία νερού26,7 C. Η χωρητικότητα των κερκίδων ανέρχεται στους 1500 θεατές και υπάρχει άνετο παρκινγκ μπροστά από το κολυμβητήριο.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στις αγωνιστικές και προαγωνιστικές κατηγορίες, είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητικής ιδιότητας και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα αθλητών της Κ.Ο.Ε. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της προκήρυξης της Κ.Ο.Ε και τους κανονισμούς της FINA.
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Ηλεκτρονική.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 4αγωνίσματα με την προϋπόθεση ότι θα είναι κατανεμημένα 2 σε κάθε αγωνιστική ενότητα. Ο κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα συμμετοχής με 5 αθλητές και 5 αθλήτριες (για όλες τις κατηγορίες) στο κάθε αγώνισμα . Οι παραπάνω διατάξεις αφορούν και τον διοργανωτή σύλλογο. Οι σειρές θα καταρτιστούν βάση χρόνου (OPEN).
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 3 αγωνίσματα με την προϋπόθεση ότι θα είναι κατανεμημένα 2 και 1 σε κάθε αγωνιστική ενότητα. Ο κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα συμμετοχής με 5 αθλητές και 5αθλήτριες (για όλες τις κατηγορίες) στο κάθε αγώνισμα . Οι παραπάνω διατάξεις αφορούν τον διοργανωτή σύλλογο. Οι σειρές θα καταρτιστούν βάση χρόνου από τα 9 ετών, 10ετών, στα 11 ετών και τέλος στα 12 ετών. Κόστος συμμετοχής εφτά ευρώ (7€) ανά αθλητή-τρια. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα θα υπολογιστεί βάσει των αρχικών δηλώσεων.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ- ΕΠΑΘΛΑ
Για τους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία, υπάρχει τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο. Στο τέλος των αγώνων βραβεύουμε το σύλλογο που έχει κατακτήσει τα περισσότερα χρυσά μετάλλια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν μέχρι Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 14:00 στο γραφείο της Περιφερειακής επιτροπής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στο φαξ 2221078891. Επίσης μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και στο τηλ/φαξ του ομίλου 2221088311 ή στο mail : akoxalkidas@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους Κυρίους Μόσχο Απόστολο 6937546278 (Πρόεδρο του ΑΚΟ.Χαλκίδας) Ντουρζιώτη Χρήστο 6985034203 (Προπονητή Αγωνιστικής) και Χρήστου Παναγιώτη 6947544617 (Προπονητή Προ-Αγωνιστικής)