Header Ads

ad

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ του Α.Κ.Ο Χαλκίδας ευχαριστεί τα Σωματεία που συμμετείχαν στο 9ο Κύπελλο Ευρίπου καθώς και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, προπονητές, χρονομέτρες, κριτές αγώνων, γονείς, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ομίλου μας καθώς επίσης και τον κ. Ευάγγελο Μούτουπα Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Στερεάς Ελλάδας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ κα Λίλιαν Ζλακώνη, τον Αντιπρόεδρο κο Γεώργιο Γεραντώνη  και το Διευθυντή του Οργανισμού κο Φώτιο Γκούνη για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, για την προσφορά έντυπου υλικού και για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση σε ότι τους ζητήσαμε.
Επίσης ευχαριστούμε τη σχολή χορού DANCE  STAGE, της κας Δήμητρας Αγραφιώτη, για το ωραίο θέαμα που μας προσέφεραν με τα χορευτικά τους καθώς και τους DJ του συγκροτήματος TU για τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία που δημιούργησαν με τη μουσική τους κατά τη διάρκεια των αγώνων σε πάνω από δύο χιλιάδες (2000) άτομα που επισκέφτηκαν το διήμερο την πόλη μας.