Header Ads

ad
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014, μελη της αγωνιστικής της προαγωνιστικής  ομάδας καθώς και μέλη του Δ.Σ. και γονείς αθλητών του Α.Κ.Ο.Χ. επισκεφθήκαμε την πόλη της Λαμίας για την διεξαγωγή χειμερινής  ημερίδας 9-12 ετών περιφέρειας ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στο κολυμβητήριο του ΤΕΙ Λαμίας.
Φτάνοντας λοιπόν, και ενώ οι αθλητές έπεσαν στη πισίνα για το συνηθισμένο  "ζέσταμα" άρχισαν να ακούγονται παράπονα για τη θερμοκρασία του νερού.
Αμέσως αποσύρθηκαν οι αθλητές μας από την πισίνα (μαζί  και οι αθλητές των άλλων ομίλων από Ιτέα, Καρπενήσι, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Λαμία) και έγινε μέτρηση θερμοκρασίας νερού η οποία ήταν  22,3 βαθμούς. 
 Η ανευθυνότητα και η προχειρότητα οδήγησαν τους αγώνες σε ματαίωση.
Ανευθυνότητα γιατί, κανείς δεν αντιλήφθηκε νωρίς την χαμηλή θερμοκρασία του νερού της πισίνας και προχειρότητα γιατί, δεν είχε εξασφαλιστεί κλειστός χώρος κατάλληλος για την παραμονή-προετοιμασία των αθλητών ειδικά με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και χωρίς κάποια εναλλακτική λύση.
Τελικά (μετά από επικοινωνία των σωματείων με την Κ.Ο.Ε.) η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος υποσχέθηκε στους ομίλους να γίνουν παρεμβάσεις σχετικά με τα όρια και το οικονομικό ώστε να μετριασθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από την μη διεξαγωγή της ημερίδας.
Η αποστολή του Α.Κ.Ο.Χ. (Δ.Σ.-ΓΟΝΕΙΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ) αποφάσισαν να αποδεχθούν πρόσκληση που έγινε από ιδιοκτήτη εγκατάστασης προπονητικού  κέντρου - με κλειστή θερμαινόμενη 25m. πισίνα - για παραχώρηση δωρεάν χρόνου χρήσης της πισίνας από τον ομιλό μας.
Το υπερσύγχρονο προπονητικο κεντρο ονομάζεται HOME (www.homegym.gr).
Ο Α.Κ.Ο.Χ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ HOME ΓΙΑ ΤΗΝ  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ.
Μερικές φωτογραφίες από την αποστολή και την προπόνηση του Α.Κ.Ο.Χ. στο  HOME(pool training center) :