Header Ads

ad

Ρεκόρ και μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές του ΑΚΟΧ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2014


Το χρονικό διάστημα από 22/07/2014 έως και 27/07/2014 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2014 στο κολυμβητήριο των Ηλυσίων.


Ένα Πρωτάθλημα που περιείχε πολύ δυνατές συγκινήσεις και "μάχες"  στη πισίνα από μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Υγρού Στίβου.

Ο Α.Κ.Ο.Χ συμμετείχε με 3 αθλητές και 1 αθλήτρια.
Συγκεκριμένα στους αγώνες συμμετείχαν οι: Σοφία Κώνστα, Ηλίας Παπαδήμας, Βασίλης Μόσχος και Χρήστος Χονδρός.
Οι αθλητές του ΑΚΟΧ έκαναν όλοι προσωπικά ρεκόρ και δικαίωσαν τις προσπάθειες τους με τον Χονδρό Χρήστο να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση του φέτος και να πετυχαίνει ρεκόρ που τον κατέταξε 7ο αθλητή στην Ελλάδα στην Κατηγορία Εφήβων και 1ο κολυμβητή σε όλη την Περιφέρεια ( εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης) επίσης στη κατηγορία Εφήβων.

Συγκεκριμένα κολύμπησε τα 50μ πρόσθιο και το προσωπικό του ρεκόρ μειώθηκε από 32"82 σε 31"56 και από 22ος στην Πανελλήνια Κατάταξη τελικά κατέλαβε την 7η θέση στο τελικού του αγωνίσματος.

Οι αθλητές του ΑΚΟΧ, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συνεχίζουν τις προπονήσεις τους κανονικά μέχρι και τις 8 Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι ο ΑΚΟΧ πήρες τους πρώτους βαθμούς στη δύσκολη κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων ύστερα από χρόνια απουσίας και είναι τιμή για τους μικρούς κολυμβητές!