Header Ads

ad

Πρώτη συνάντηση του ΑΚΟΧ για την νέα αγωνιστική χρονιά

Την πρώτη συνάντηση,εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και μετά τις θερινές διακοπές, πραγματοποίησαν οι γονείς, αθλητές, προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΚΟΧ.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα του προέδρου κ. Πετρου Χριστοδούλου το λόγο πήραν οι προπονητές των τμημάτων.
Ο Θανάσης χρόνης προπονητής της αγωνιστική ομάδας και τεχνικός υπεύθυνος όλων των τμημάτων (αρχιπροπονητής, Η Ζαφειρίου Μαρία προπονήτρια προαγωνιστικής και τεχνικής κολύμβησης,Η Κυριάκη Ιωάννα προπονήτρια εκμάθησης και κοινού, και ο Φωτόπουλος Ιάσονας προπονητής εκμάθησης.

Οι παριστάμενοι γονείς δέχτηκαν με εγκάρδια μηνύματα στήριξης το προπονητικού team  του συλλόγου και στις αλλαγές στην ηγεσία των προπονητών με την ένταξη φέτος στο δυναμικό του συλλόγου του Θανάση Χρόνη.
Ο Θανάσης Χρόνης είναι ένα παιδί της πόλης, μας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους ως αθλητής κολύμβησης, με σύγχρονες προπονητικές γνώσεις αφού θήτευσε επί σειρά ετών κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής κολύμβησης και το κυριότερο είναι ένα παιδί με ήθος, εργατικότητα, γνώσεις  και αυτοσεβασμό κάτι που του επιτρέπει να αποδίδει τον πρέποντα σεβασμό εκεί που οφείλει και πραγματικά αξίζει.

Στην συνέχεια μίλησαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων εκ μέρους της διοίκησης, οι οποίοι αφού ανέλυσαν τους στόχους του συλλόγου για την νέα αγωνιστική χρονιά, ζήτησαν την συνεργασία όλων έτσι ώστε με συζήτηση για τα όποια προβλήματα εμφανιστούν να μπορέσουν όλοι μαζί στον τέλος της χρονιάς να κάνουν τον απολογισμός τος και ο οποίος θα πρέπει να είναι θετικός και προς όφελος όλων των αθλητών του ομίλου.

Επισημάνθηκε επίσης η καλή δουλειά που έγινε κατά τους θερινούς μήνες και έφεραν νέους αθλητές /τριες στον σύλλογο για την ενίσχυση και ενδυνάμωση όλων των τμημάτων

Τέλος ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του Ομίλου την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.
Δημήτρης Αντωνακάκης  Αθλίατρος
Διατροφολόγος Κριστέλ Βουρνά
Φυσικοθεραπευτής Παύλος Πολατίδης
Body+Soul Health Club

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ