Header Ads

ad

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2011

Με δύο τελικούς και πολλές εμπειρίες γύρισε η αγωνιστική ομάδα του Α.Κ.Ο.Χαλκίδας από το Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.
Στις 12, 13 και 14 Ιουλίου διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου το Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και στις 15, 16 και 17 Ιουλίου το θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Εφήβων-Κορασίδων-Νεανίδων.
Ο ΑΚΟΧ συμμετείχε με επτά (7) αθλητές και μία (1) αθλήτρια.
Σε δύο τελικούς κατάφερε να προκριθεί και να κολυμπήσει ο Μόσχος Βασίλης στην Κατηγορία Παμπαίδων Α΄, στα 200 μέτρα Μικτής Ατομικής όπου κατετάγει 6ος με χρόνο 2:24:47 και στα 400 μέτρα Μικτής Ατομικής όπου κατετάγει 8ος με χρόνο 5:04:60, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Επίσης πολύ καλή επίδοση έκανε ο 16χρονος Συρόγιαννης Αναστάσιος, που με ατομικό ρεκόρ στα 200 μέτρα Πρόσθιο με 2:36:72 κατετάγει 15ος στη κατηγορία Παίδων.
Συμμετείχαν επίσης με πολύ καλές επιδόσεις οι αθλητές Κατσικαβάλης Χαρίλαος, Ξανθόπουλος Γιώργος, Κατσικαβάλης Παναγιώτης, Ζούρος Ιωάννης και η 12χρονη Πασσά Παναγιώτα κολυμπώντας με την μεγαλύτερη ηλικία, έδειξε ότι μπορεί ο Όμιλος να περιμένει πολλά.
Στους αγώνες δεν μπόρεσε να κολυμπήσει τελευταία στιγμή, ο Καρλατήρας Χρήστος μη μπορώντας να ξεπεράσει ένα τραυματισμό στο χέρι.
Ο Όμιλος, σε μια μεταβατική περίοδο, ελπίζει βάσιμα σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον με πολλές επιτυχίες, σε όλα τα επίπεδα.